Şişmanlığın nedenleri nelerdir?

2 Eylül 2013 Pazartesi Şişmanlığın nedenleri nelerdir?

Tüm dünyanın mühim sağlık problemleri arasında yer alan şişmanlığın önemli nedenleri bulunduğu gibi, önemli hastalıklarna da yol açtığı bilinmektedir. Şişmanlığın en büyük nedeni ise, tüketmek saatinde tabağı aşırı derece doldurmaktır. Büyük porsiyonların tüketilmesi şişmanlık sorununa yol açan sorunların başında gelir.

Obeziteye kadar yol açan şişmanlık açısından Dünya Sağlık Örgütü Deaken Üniversitesi ile birlikte bir çalışma başlattı. Bu çalışmada şişmanlığın nedenleri araştırıldı ve nedenler arasında sanılanın aksine hareketsizliğin şişmanlığa yol açmadığı kanısına varıldı. Şişmanlık nedenleri arasında öncelikli olarak kişinin ihtiyacı olan kalori miktarının üstüne çıkılması öne sürüldü.

Aşır kilo alma nedenleri arasında yemeklerdeki büyük porsiyonların da etkisi bulunuyor. Tüketilen besin miktarının fazla olması kilo sorunu ile birebir örtüşüyor.


Bir önceki Şişman annenin, şişman çocuğu olur! başlıklı konumuzda anne karnında ki bebek obez olur mu, Hamilelik ve hamilelik ve bebek hakkında bilgiler sunulmuştu.

Etiketler: aşırı şişmanlığın nedenleri, sebebiyet şişmanım, sebebiyet şişmanlarız, sebebiyet şişmanlıyorum, şişmanlığın nedeni nedir, şişmanlığın nedenleri, şişmanlık sebebiyet olur, şişmanlık nedenleri, şişmanlık nedenleri nelerdir

0 yorum:

Yorum Gönder

 
 
 
 
Copyright © Diyetteyim Ben
Fazla kilolarınızdan kurtulmak için lida zayıflama hapı kullanın. kullanmaktır.
Fazla olan kiloları vermek yani zayıflama sağlığınıza yapabileceğinz en büyük yardımlardandır.
fx15 rephair formoline epila tüy dökücü indir diyet zayıflama