Zayıflamak istiyorum Ama İştahım Çok Açık Diyorsanız

13 Nisan 2013 Cumartesi
Her geçen gün uzmanlar zayıflamak istiyorum deyip yine de aşırı yemeye engel olamayan kişiler için önerilerde bulunmaktadırlar. Zayıflamak isteyen birçok kişinin kendi önlerinde gördükleri engellerden biri kendilerine uygun olacak diyeti ve stratejiyi bilememek ve diğeri ise” iradem çok zayıf iştahımı engelleyemiyorum” kaygısıdır. Uzmanlar gün içinde az ama sık yenen öğünlerin iştahın kontrol edilebilmesi açısından en kolay yol olduğu kanısındalar. Zayıflamak istiyorum diyorsanız, yeme isteğinizi kontrol altına almalı, atıştırma alışkanlığınızdan kurtulmalısınız.

Zayıflamak istiyorum Diyenlere İştahınızla Başetmenin Yolları

Yeme isteğinin kontrol edilebilmesi sağlıklı bir şekilde kendinizi karbonhidratlara yöneltmeniz ayrıca bol su içmeniz, yemeklerin çok iyi bir biçimde çiğnenmesi ve egzersizlerin yapılması demektir. Beyniniz vücudunuzda enerjinizin azaldığını farkedince,  açlık hissetmeye yol açan kimyasal maddeler salgılamaya başlayacaktır. Beynimizin bu kısmı aynı zamanda duyguları da kontrol edebilir, kendimizi kötü hissettiğimiz ve canımız sıkıldığı zaman atıştırmalara başlamamızın nedeni budur. Aldığımız yemek kokuları,  görüntüsü ve tadı ayrıca açlık duygularımızı harekete geçirebilmektedir. Zayıflamak istiyorum dediğinizde az ve sık yemek yiyerek kontrole alacağınız iştahınız, belki arada tekrar bir şeyler atıştırmak isteyebilir. Bu gibi zamanlarda porsiyonları azaltmalısınız. Bu tarz durumlarda şeker seviyenizin düşmesi sizi yemeğe veya tatlılara yönlendirebilir ama sizin kontrollü bir şekilde karbonhidratlara yönlenmeniz sayesinde bu besinlerin vücudunuzda daha uzun süre kalmasını ve şeker seviyenizi yükselterek tokluk hissi yaratmasına neden olursunuz. Tat alma duygunuzu çeşitli tatlarla tatmin ettiğinizde daha az miktarlarla yetinmeye başlarsınız.
Yiyeceklerin uzun süre ağızda çiğnenmesi sonra yutulmasının, beynin vücuda giren besinleri algılaması açısından zaman kazanmak anlamına geldiğini de ekleyelim.  Yapılan birçok araştırma, egzersizlerin zorlaştıkça vücut ısısının arttığını ve daha çok kaloriyi yakmaya başladığını ayrıca böyle bir durumunda yapılan egzersizi takip eden birkaç saat boyunca iştahın bastırılmasına sebep olacağını ortaya koymuştur. Normal öğün zamanından birkaç saat önce egzersiz yapmanın çok daha mantıklı olacağını savunan uzmanlar, yemek saatinizde spor yapmanın verdiği etkinin iştahınızı azaltacağını söylüyor.  Fakat sakın öğün atlama riskine girmeyin aksi halde zayıflamak istiyorum derken vücudunuz zayıf düşerek daha çok iştahınız açılır.

11 yorum:

Unknown dedi ki...

Gambisoo bitkisel, aromatik bir oda kokusudur. İçeriğinde sadece bitkisel karışımlar bulunur. İnsan sağlığına hiçbir zarar vermeden, doğanın dengeleyici ve yenileyici gücünü günlük hayatımızda kullanmamızı sağlar. Bulunduğu ortamda solunum yoluyla alınarak, metobolizmanın sağlıklı çalışmasını sağlar ve kilo vermemize yardımcı olur. http://gambisooturkiye.com/

Unknown dedi ki...

Sitenizin footer bölümünden diyet siteme backlink amaçlı link almak istiyorum. Fiyatta anlaşacağımızı düşünüyorum... Tşk

İLTŞİM: mahmut11980@gmail.com

sertac kaya dedi ki...

İştah konusunda mideye kelepçe takıldığını duydum. Bu ne derece sağlıklıdır? Teşekkürler.
http://www.vpillsgold.web.tr

Unknown dedi ki...

Güzel bir yazı. Tebrik ederim.

http://www.v-pillsgold.web.tr

seoteknik dedi ki...

Yazınız gerçekten çok etkileyici. Diyet konusunda yazdıkların için tebrik ederim.

http://www.fatblockshop.com
http://www.zayiflax.com
http://www.sexdukkan.com
http://www.v-pillsbuyut.com

Unknown dedi ki...

nice bro times to be at

http://www.yesilkahveler.com
http://www.sarimsakcayishop.com
http://www.dexesampuan.gen.tr
http://www.dogalgeciktiriciler.com
http://www.orjinalkirmizibal.gen.tr

Unknown dedi ki...

Nice job for this site kırmızı bal see ya soon
red honey

and this yeşil

kahve
job for me yeşil kahve çekirdeği
keep this work sauna

eşofman
well done
alkadays and this work

alkali su job for me

thanks

Unknown dedi ki...

Teşekkürler
liposhot
kornişmatik
geciktirici

sprey

geciktirici
dexe şampuan
sarımsak çayı
İyi çalışmalar dilerim

Unknown dedi ki...

i wanna say svetol good for weightloss , lets try svetol and u will thank for
svetol see ya soon

Unknown dedi ki...

gayet güzel rephair losyon

SteroidSp dedi ki...


dnp satışı
dnp satın al
dnp kapsül
dnp yağ yakıcı fiyat
dnp al

Yorum Gönder

 
 
 
 
Copyright © Diyetteyim Ben
Fazla kilolarınızdan kurtulmak için lida zayıflama hapı kullanın. kullanmaktır.
Fazla olan kiloları vermek yani zayıflama sağlığınıza yapabileceğinz en büyük yardımlardandır.
fx15 rephair formoline epila tüy dökücü indir diyet zayıflama