Hamileyken kilo vermek

21 Haziran 2013 Cuma
Kilo vermek için doğru tercihi yaptığınızı düşünüyorsanız hemen bu tercihle zayıflama sürecine başlayabilirsiniz. Eğer hamilelik sırasında elde ne kadar ağırlığı, hamilelik öncesi rakam yeniden kazanmak için kaybetmek gerekir kilo sayısını belirleyecektir. Doğumdan sonra, kadın doğal olarak bebek, plasenta ve amniyon sıvısından 12 1/2 ila 14 pound arasında kaybetmek. Kadınlar muhafaza sıvıları döken olarak hemen doğum sonrası dönemde, ek ağırlık kaybı oluşur. Ancak, gebelik sırasında depolanan yağ kendi başına ortadan yok ve iş kaybetmek gerektirecektir. Uygun diyet ve egzersiz kilo için gerekli olan ve gebelik sonrası kilo farklı değildir.

Gebelik sonrası birkaç basit teknikleri gözlemleyerek, kolay kilo kaybı mümkündür. İstenmeyen Gebelik kilo Altı Kolay Yolları 1. Â € emzirin "emzirme için sayısız faydaları vardır. Hastalığa dokunulmazlık ve tüm vitamin ve o ihtiyacı besin bebeğinizin sağlayarak ile birlikte, çalışmaları emziren annelerin genellikle daha fazla kilo olduğunu göstermiştir sonra yem formülü anne. Kaybetmek istiyorsanız Eğer günlük ek 500 kalori yakarsınız çünkü yağ depolar, emzirme idealdir. 2. Sağlıklı Gıda Seçimleri olun â € "her gün tüketmek besin öğeleri çok sayıda düşük yağlı alternatifleri vardır.% 2 seçin veya yerine tam yağlı süt ve süt peynir yerine az yağlı peynirler yağsız süt.

 Bakkal alışveriş, yalın kesim seçtiğinizde sığır eti ve domuz eti ve derisiz tavuk hazırlamak. 3. , Abur cubur atıştırma karşı kuru üzüm, unbuttered patlamış mısır, simit, tam tahıllı kraker ve fındık gibi yandan sağlıklı, az yağlı atıştırmalıklar tutmak için â € "Hand Sağlıklı Snacks tutun. 4. Spor Rutin başlayın â € "Eğer fiziksel olarak hazır hissettiğinizde, günlük rutin içine egzersiz içerir. Optimum sağlık için, bu egzersiz her hafta en az 150 dakika almak önerilir. Orta egzersizleri (dakikada 100 adım) yürüme içerir , bir koşu bandı, bisiklet sürme, bahçe, ve balo salonu veya hat dans koşu. 5. Su ile şeker dolu içecekler yerine â € "sadece yüksek kalorili içecekler için su yerine göre (gazlı içecekler ve meyve suları) Eğer esas günlük kalori alımı azaltabilirsiniz. Su içmek bol da kilo kaybı esastır. Vücudunuzun iyi sulu değilse, etkili yağ yakmak değildir. 6. Fast Food Restoranları için az Gezileri olun â € "Fast Food yüklü herkesin bildiği yağdır. Bir fast-food hamburger ve büyük bir yavru yemek olsaydı, yağ yaklaşık 43 gram tüketmek olur! Günlük kalori alımının sadece 20 ile 30% yağ elde edilmelidir. En önemlisi, sabırlı olun ve kendinizi hamilelik öncesi rakam geri kazanmak için zaman vermek. Bu bir gecede olmayacak. Eğer gebelik sırasında tavsiye edilen 22 ile 30 kilo almıştım, size doğumdan sonra 6 ila 12 ay civarında hamilelik öncesi kilo varmak olasıdır. Yukarıda belirtilen gebelik sonrası kolay kilo kaybı için ipuçlarını takip ederek, bu ek inatçı kaybedersiniz â € œbabyâ €? sürecinde sağlıklı kalan ise kilo.

0 yorum:

Yorum Gönder

 
 
 
 
Copyright © Diyetteyim Ben
Fazla kilolarınızdan kurtulmak için lida zayıflama hapı kullanın. kullanmaktır.
Fazla olan kiloları vermek yani zayıflama sağlığınıza yapabileceğinz en büyük yardımlardandır.
fx15 rephair formoline epila tüy dökücü indir diyet zayıflama