2013 sağlık raporu ücreti

8 Eylül 2013 Pazar 2013 sağlık raporu ücreti
saglik-raporu-almak-kac-lira
Eskiden hastalıkta ya da işe giriş öncesinde talep edilen sağlık raporu ücret vermeksizin alınıyordu lakin 2013 yılı itibariyle artık ücretlendirildi ve bu durum sonucunda sağlık raporu almak isteyen hastalar ve işçiler belli bir ücret ödeyerek raporlarını alabilecekler. Peki sağlık raporu almak ne derece? Sağlık raporu almak isteyenler kaç lira para ödeyecekler?

Sağlık raporu almak kaç lira
Sağlık raporu aile hekimlerinden bu zaman dek ücretsiz bir biçimde alınıyordu, lakin taze yasa gereği artık sağlık raporu ücretli olarak Sağlık Bakanlığı’na bağlı sağlık birimlerinden 50 ve 100 TL arasında değişen bir fiyat karşılığında alınacaktır.
1 Ocak 2013 gününden itibaren sağlık raporunun ücretlendirilmesi yüzünden bireylerden alınacak olan ücret Ziraat Bankasından Sağlık Bakanlığı Döner Sermaye hesabına yatırılacaktır. Bankadan alınacak dekont ile bireyler sağlık raporu almak açısından müracaat ediyor, muayene ve tetkikler yapıldıktan sonra sağlık raporu verilecektir.

Bir önceki Ergenlik döneminde dikkatli beslenin başlıklı konumuzda aşırı beslenme, biyolojik gelişim ve boy uzamasının yavaşlaması hakkında bilgiler sunulmuştu.

Etiketler: sağlık raporu, sağlık raporu kaç lira, sağlık raporu nasıl alınır, sağlık raporu ne kadara alınıyor, sağlık raporu ücreti, sağlık raporu ücreti 2013, sağlık raporu ücreti ne derece, sağlık raporu ücretleri, sağlık raporunun ücreti

0 yorum:

Yorum Gönder

 
 
 
 
Copyright © Diyetteyim Ben
Fazla kilolarınızdan kurtulmak için lida zayıflama hapı kullanın. kullanmaktır.
Fazla olan kiloları vermek yani zayıflama sağlığınıza yapabileceğinz en büyük yardımlardandır.
fx15 rephair formoline epila tüy dökücü indir diyet zayıflama