Selüliti engelleyen yaz besinleri

24 Haziran 2013 Pazartesi

Yaz aylarının gelişiyle birlikte gün yüzüne çıkan, estetik görünümü kötü etkileyen ve bilhassa da kadınların kabusu haline gelen selülitleri, selülit engelleyici özelliği olan meyve ve sebzeler ile gölgede bırakabilirsiniz. Selülit önleyen besinler nelerdir, diyorsanız lakin, yazımızın devamında yer alan önerilere göz atmalı ve selülit engelleyen meyve ve sebzeleri yaz aylarında hayatınızdan eksik etmemelisiniz.

seluliti-engelleyen-yaz-yemekleri

Selüliti engelleyen yaz yemekleri

Selülit engelleyen yaz meyveleri ve sebzelerini düzenli bir biçimde yaz bitene kadar tüketebildiğiniz kadar tüketin. Bu sayede hem bu yaz hem de önümüzde ki yaz mevsiminda selülit sorununun önüne geçmiş olursunuz. Selülit mütenevvi nedenlerden husule gelen bir cilt sorunudur. Çözümü ise düzenli ve sağlıklı beslenme, egzersiz yapma ve vücut bakımını ihmal etmemektir. İşte selülit engelleyen yaz yemekleri ise şunlardır:

]]>

 

Frambuaz Semizotu Mango Karpuz Domates Kayısı Böğürtlen Kabak Soğan
Bir önceki Hem yararlı hem zararlı besinler nelerdir? başlıklı konumuzda hem faydalı hem zararlı besinler, hem faydalı olan hem de zararlı olan yemekler nelerdir ve hem yararlı hem zararlı besinler hakkında bilgiler sunulmuştu.

]]>

0 yorum:

Yorum Gönder

 
 
 
 
Copyright © Diyetteyim Ben
Fazla kilolarınızdan kurtulmak için lida zayıflama hapı kullanın. kullanmaktır.
Fazla olan kiloları vermek yani zayıflama sağlığınıza yapabileceğinz en büyük yardımlardandır.
fx15 rephair formoline epila tüy dökücü indir diyet zayıflama