Mısır şurubunun zararları

24 Haziran 2013 Pazartesi

Günümüzde artış gösteren hastalıklardan birisi olan obezitenin nedenleri hakkında araştırma yapan bilim insanları, mısır şurubunun da obeziteyi tetiklemede önemli etkileri olduğunu söylemekteler. Çağımızın taze gıdalarından birisi olan mısır şurubu, sağlık açısından büyük zararlar teşkil etmekte ve çok tüketildiğinde obeziteyi kaçınılmaz kılmaktadır. İşte mısır şurubu içeren gıdalar ve mısır şurubunun zararları:

misir-surubu-zararli-mi

Mısır şurubu zararı mı?

Marketlerde olan pek çok gıdanın içerisinde mısır şurubu yer almaktadır. Yiyeceklerin ve içeceklerin tatlanmasını sağlamak amacıyla mısır şurubu kullanılmaktadır. Özellikle de gazlı içeceklerin içi mısır şurubu ile doludur. Sağlık açısından zararlı bir katkı maddesi olan mısır şurubu hazır yiyeceklerde, pek çok içecekte, ketçapta fazlaca bulunuyor.

]]>

Mısır şurubunun zararları arasında obezite hastalığının tetiklenmesi yer alıyorken, bölgesi üzerinde belirgin bir etkisi vardır. Özellikle de açlığı düzenleyen beyin bölgesi mısır şurubundan olumsuz etkileniyor.


Bir önceki Çorba içmenin faydaları nelerdir? başlıklı konumuzda çorba içmek nelere iyi gelir, çorba içmek neye iyi gelir ve çorba içmenin faydaları hakkında bilgiler sunulmuştu.

]]>

0 yorum:

Yorum Gönder

 
 
 
 
Copyright © Diyetteyim Ben
Fazla kilolarınızdan kurtulmak için lida zayıflama hapı kullanın. kullanmaktır.
Fazla olan kiloları vermek yani zayıflama sağlığınıza yapabileceğinz en büyük yardımlardandır.
fx15 rephair formoline epila tüy dökücü indir diyet zayıflama