Üzüm sirkesinin faydaları nelerdir?

4 Eylül 2013 Çarşamba Üzüm sirkesinin faydaları nelerdir?

Üzüm sirkenin faydalarına göz attığımız zaman sağlık açısından pek çok faydası olduğunu görüyoruz. Üzüm sirkesinin sağlığa olan etkilerinden faydalanmak açısından sirkeyi çeşitli şekillerde kullanabilirsiniz. Sirkeli su içebilir, vücuda sirke sürülebilir, mütenevvi problemlerin tedavisi açısından sirke ile pansuman yapılabilir ve daha pek çok çeşitte sirke kullanılabilir. Gelin üzüm sirkesinin faydaları nelermiş öğrenelim ve aynı zamanda bu faydalardan nasıl yararlanacağımız konusunda da bilgi sahibi olalım. İşte üzüm sirkesinin faydaları ve kullanım tavsiyeleri…

Yorgunluk ve uykusuzluk problemi çekiyorsanız yatmadan önce sirkeli su içebilirsiniz. Boğaz ağrısı şikayetinden yakınanlar sirkeyle gargara yapabilirler. Nasır ve sertlik problemleri ile başı dertte olanlar ise sirkeyle ıslatılmış ekmeği sorunlu bölgeye koyabilirler. Üzüm sirkesi su ile kaynatılıp buharının üzerine durulursa baş ağrısı, astım ve cilt lekeleri ortadan kalkar. Güneş yanıklarının tedavisinde çok faydalıdır.

Bal ile sirkeyi karıştırıp her gün yemenin düzenli kilo verdiği söylenmektedir. Temiz bir bezi sirkeye batırıp varislerin üzerine koyabilir, orta dereceli yanıklarda kullanılabilir, kepekli ve mat saçlar açısından durulama suyuna sirke eklenebilir.

uzum-sirkesini-yararlari

Üzüm sirkesinin yararları


Bir önceki Tavuk ciğerinin faydaları nelerdir? başlıklı konumuzda tavuk ciğeri faydaları, tavuk ciğeri faydalımıdır ve tavuk ciğeri neye iyi gelir hakkında bilgiler sunulmuştu.

Etiketler: üzüm sirkesi ne işe yarar, üzüm sirkesi neye iyi gelir, üzüm sirkesinin faydaları, üzüm sirkesinin sağlığa etkisi, üzüm sirkesinin sağlığa faydaları, üzüm sirkesinin yararları

0 yorum:

Yorum Gönder

 
 
 
 
Copyright © Diyetteyim Ben
Fazla kilolarınızdan kurtulmak için lida zayıflama hapı kullanın. kullanmaktır.
Fazla olan kiloları vermek yani zayıflama sağlığınıza yapabileceğinz en büyük yardımlardandır.
fx15 rephair formoline epila tüy dökücü indir diyet zayıflama