Sandaloz sakızı nasıl zayıflatır?

25 Ağustos 2013 Pazar Sandaloz sakızı nasıl zayıflatır?

Son dönemlerde adını bir hayli sık duymaya başladığımız sandaloz sakızı nasıl kilo verdirir, sandaloz sakızının zayıflamaya nasıl bir etkisi oluyor diye doğrusu merak ettik ve küçük bir araştırma yaparak sandaloz sakızının zayıflama üzerindeki etkilerini öğrendik. Bu makalemizde sizlere sandaloz sakızının kilo verdirme üzerindeki etkilerini araştıran ve sandaloz sakızı hakkındaki tüm bilinmeyen gerçekleri gün yüzüne çıkaran uzmanların yaptıkları açıklamalara yer veriyoruz.

sandaloz-sakizi-zayiflatirmi

Sandaloz sakızı zayıflatır mı?

Öncelikle sandaloz sakızı nedir, kısaca biraz bundan bahsedelim. Sandaloz sakızı, Kuzey Afrika bölgesinde yetişmekte olan 5-6 cm’lik bodur bir ağacın içerdiği aleni sarı veya beyaza yakın renkte olan bir maddedir. Kırılgan bir duruma da sahip olan sandaloz sakızı, her sakız gibi sıcak bir ortam gördüğü zaman erimeye başlar.

Uzmanlar sandaloz sakızının harici olarak kullanıldığı zaman siyatik ve romatizmal ağrıları giderme çok etkili olduğunu açıkladılar. Aynı zamanda sandaloz sakızının zayıflama üzerinde de güçlü bir etkisi olduğunu vurgulayan uzmanlar, sandaloz sakızının yağ çözen bir bir duruma sahip olması yüzünden kilo verdirmeye yararlıdır. Ancak sandaloz sakızının kilo verdirmesinde başka bir etken daha var. Bu da, sandaloz sakızının metabolizmayı hızlandırmasıdır.

Kötü kolesterolü düşürerek de zayıflamaya yardımcı olmaktadır. Ancak bu sakızın tansiyonu düşürme üzerinde de etkisi olduğu açısından, bilinçli bir biçimde kullanılması öneri edilir. Tansiyon düşüklüğü yaşayan hastalar, sandaloz sakızı ile zayıflama girişiminde bulunmamalıdır. Sandaloz sakızı ile kilo vermek isteyenler bir uzmana mutlak suretle danışmalıdır.


Bir önceki Romatizma kalp krizini etkiliyor! başlıklı konumuzda romatizma, romatizma belirtileri ve romatizma bitkisel tedavi hakkında bilgiler sunulmuştu.

Etiketler: sandaloz sakızı ile kilo verme, sandaloz sakızı ile zayıflama, sandaloz sakızı kilo verdirir mi, sandaloz sakızı zayıflatır mı, sandaloz sakızının kilo vermeye etkisi, sandaloz sakızının zayıflama etkisi

0 yorum:

Yorum Gönder

 
 
 
 
Copyright © Diyetteyim Ben
Fazla kilolarınızdan kurtulmak için lida zayıflama hapı kullanın. kullanmaktır.
Fazla olan kiloları vermek yani zayıflama sağlığınıza yapabileceğinz en büyük yardımlardandır.
fx15 rephair formoline epila tüy dökücü indir diyet zayıflama