Daha dik göğüsler açısından...

29 Ağustos 2013 Perşembe Kozmetiklerin gücünden yararlanın
Göğüslerin güzelliğine katkıda bulunmak açısından kozmetiklerin gücünden ve kalıcı etkilerinden yararlanın. Cildi sıkılaştırma özelliğine sahip bu ürün toplulukları diğer bakım uygulamalarıyla birleştirildiğinde, çok daha iyi sonuçlar vermektedir. Örneğin; Evoria’da uygun fiyatlarla sunulan The LifeCo Paul Penders Kigelia Göğüs Şekillendirici Losyon, östrojen’e eşdeğer etkisi ile göğüslerin esnek, sıkı ve daha biçimli olmasını sağlar. Evoria’nın bir başka önerisi Soskin Bust Firming Gögüs Sıkılaştırıcı Kremler ise, göğüslerin sıkılaşmasına büyük oranda yardımcı olacaktır.

Doğru sütyen seçin
Yanlış beden sütyen seçiminin göğüsleri deforme ettiği artık bilinen bir gerçek! En doğru beden, büyük mağazalardaki satış elemanlarının yardımıyla bulunabilir. Beden kadar yapılan aktiviteye uygun sütyen seçiminin de önemli olduğunun altını çizeriz. Örneğin egzersiz yaparken mutlak suretle yapılan spora uygun bir sütyen tercih edilmeli ve elastikiyetini kaybetmiş sütyenler kullanılmamalıdır.

Günlük egzersizlerle göğüslerinizi doğru seviyeye sokun
Göğüsleri kısa zamanda doğru seviyeye sokmak açısından, düzenli egzersiz yapmak en ektili yoldur. Eğer egzersizler düzenli uygulanırsa yalnızca bir ay içinde istenilenden çok daha fazlası elde edilebilir. Üstelik bu egzersizleri uygulaması son derece basit., her gün tekrarlandıklarında bir o kadar da etkililer.

Egzersizlere; iki avucu göğsün tam önünde birbirine mümkün olduğunca güçlü bir biçimde bastırmakla başlanabilir. Bu egzersizin, günde 3 kez 15 dakika yapılması gerekli olacaktır. Ancak daha fazla yapılması da hedefe ulaşmakta büyük katkı sağlayacaktır.

0 yorum:

Yorum Gönder

 
 
 
 
Copyright © Diyetteyim Ben
Fazla kilolarınızdan kurtulmak için lida zayıflama hapı kullanın. kullanmaktır.
Fazla olan kiloları vermek yani zayıflama sağlığınıza yapabileceğinz en büyük yardımlardandır.
fx15 rephair formoline epila tüy dökücü indir diyet zayıflama