Çağatay Ulusoy nasıl zayıfladı?

25 Ağustos 2013 Pazar Çağatay Ulusoy nasıl zayıfladı?

Yeni dizisi Med Cezir ile karşımıza çıkmaya hazırlanan yakışıklı oyuncu Çağatay Ulusoy son dönemlerde hem taze dizi hem de verdiği kilolar ile gündemi meşgul yapan isimlerden. Çağatay Ulusoy’un kısa sürede verdiği kiloları gözden kaçırmayan beyler, ünlü oyuncunun nasıl kilo verdiğını merak etmekteler. Genç kızların sevgilisi Çağatay Ulusoy bakın zayıflamak açısından ne yaptı…

cagatary-ulusoy-nasil-kilo-verdi

Çağatay Ulusoy nasıl zayıfladı?

Çağatay Ulusoy aldığı kiloları geri vermek ve aynı zamanda vücudunuzu doğru seviyeye sokup sıkılaştırmak açısından yaklaşık bir yıldır düzenli olarak egzersiz yaptığını açıkladı. Düzenli olarak her gün egzersiz yapan ünlü oyuncu hem fazla kilolarından kilolarından kurtuldu hem de her erkeğin hayali olan kaslara sahip oldu. Sezen Aksu’nun da zayıflamakta kullandığı mısır püskülü Çağatay Ulusoy’un da mutfağından eksik olmadı. Spor yapmanın yanı sıra mısır püskülü kürünün de uyguladığını söyleyen Ulusoy, beslenmesine de çok dikkat ettiğini açıkladı.

Çağatay Ulusoy mısır püskülü, kiraz sapı ve avokado ile hazırladığı bitkisel çaynı içerek kilolarından kurtuldu. Bu bitkilerden hazırladığı bitkisel çaynı düzenli olarak tüketen Çağatay Ulusoy yaklaşık olarak 10 zayıfladı. Sizde ünlü oyuncu gibi beslenmenize dikkat ederek, egzersiz yaparak ve bitki çayı içerek sağlıklı bir biçimde kilolarınızdan kurtulmayı deneyebilirsiniz.


Bir önceki Romatizma kalp krizini etkiliyor! başlıklı konumuzda romatizma, romatizma belirtileri ve romatizma bitkisel tedavi hakkında bilgiler sunulmuştu.

Etiketler: çağatay ulusoy kaç zayıfladı, çağatay ulusoy zayıfladı, çağatay ulusoy kilo vermek açısından ne yaptı, çağatay ulusoy nasıl zayıfladı, çağatay ulusoy zayıflama formülü, çağatay ulusoy zayıflama reçetesi, çağatay ulusoy'un zayıflama sırrı

0 yorum:

Yorum Gönder

 
 
 
 
Copyright © Diyetteyim Ben
Fazla kilolarınızdan kurtulmak için lida zayıflama hapı kullanın. kullanmaktır.
Fazla olan kiloları vermek yani zayıflama sağlığınıza yapabileceğinz en büyük yardımlardandır.
fx15 rephair formoline epila tüy dökücü indir diyet zayıflama