Zayıflatan baharatlar

25 Temmuz 2013 Perşembe

Mutfak dolabınızda bulundurmanız gereken otları ve baharatları öğrenin, onları hayatınıza ekleyin.

Hardal tohumu

Yak yakımını hızlandırır ve metabolizmayı tetikler. Kilo kaybetmede büyük yararlınızdır.

Karabiber

Sihirli biber de denebilir. Karabiberin vücuda 20 dakikalık yürüyüş etkisi yarattığı araştırmalarla belli olmuştur. Yağ yakımını hızlandırır.

Kırmızıbiber

Konu kilo kaybetmeysa, albiber baharatların kraliçesidir. Metabolizmayı %25 hızlandırdığı araştırmalarla ispatlanmıştır.

Nane

Sindirim sisteminin işleyişini uyarır ve doğkırmızı iştah bastırıcı olarak görev yapar. İştahınızı azaltır ve tokluk hissi yaratır.

Rezene

İştahınızı bastırır, iştah hissini azaltır ve idrar söktürücüdür. Vücuttaki toksinlerin sıvı yolla atılmasını sağlar. Bu lezzetli bitki aynı zamanda çok iyi bir sindirime yardımcı ve etkili bir metabolizma uyarıcıdır. Bu sayede doğkırmızı olarak kilo kaybı teşvik yapan, son derece etkili bir bitkidir.

Maydanoz

Doğkırmızı bir idrar söktürücüdür. Aynı zamanda karaciğer ve böbrekleri temizler. Sindirime yararlıdır. Kilo kaybında destek verir.

Kimyon

Sindirime yardımcı olur. Metabolik fonksiyonları iyileştirir. Bağışıklık sistemini güçlendirir ve kan dolaşımını arttırır.

Kakule

Sağlıklı sindirimi sağlar ve metabolizmayı hızlandırır. Antispazmodik özelliğiyle iyi bir temojeniktir.

Zencefil

Sindirime yardımcı olan çok iyi bir idrar söktürücüdür. Şişkinliği azaltır ve kolesterol emilimini önler. Termojenik özelliği sayesinde kilo kaybetmeyi kolaylaştırır. Vücut ısısını yükseltir.

Zerdeçkırmızı

Sindirime yardımcı olur, metabolik fonksiyonları iyileştirir ve vücutta yağ yakımını hızlandırır. Ayrıca antioksidan özelliklere sahiptir.

Tarçın

Kan dolaşımını arttırır ve fazla kilo ve obezite sağlığı üzerinde olumlu etkiye sahiptir. Karın yağlarıyla mücadele etmenizi kolaylaştırır. Kötü kolesterol seviyesini düşürür. İnsülin direncini düzenler.

0 yorum:

Yorum Gönder

 
 
 
 
Copyright © Diyetteyim Ben
Fazla kilolarınızdan kurtulmak için lida zayıflama hapı kullanın. kullanmaktır.
Fazla olan kiloları vermek yani zayıflama sağlığınıza yapabileceğinz en büyük yardımlardandır.
fx15 rephair formoline epila tüy dökücü indir diyet zayıflama