İştah kesen 9 bitki

11 Nisan 2013 Perşembe
Sağlıklı kilo vermek isteyenler, iştah azaltan ve yağ yakımını hızlandıran bu bitkileri tercih ediyor. Siz de beslenme programınıza bu bitkileri ekleyerek, sağlıklı zayıflama yolunda adım atabilirsiniz.

Bunlar; maydanoz, adaçayı, fesleğen, kekik gibi kolay bulabileceğiniz bitkiler.

Maydanoz: Metabolizmayı hızlandırarak, bağ dokuları güçlendiriyor. Maydanoz yemek ve çayını içmek, ödemlere ve vücudun su toplamasına karşı çok etkili bir yöntem olarak biliniyor.


Adaçayı: Zayıflamak isteyenler tarafından iştah kesici olarak kullanılıyor. Çay ve yemeklerde baharat olarak da kullanılabiliyor.


Fesleğen: Vücutta biriken fazla suyu atmaya yardımcı oluyor. Üstelik içindeki eter yağların moral yükseltici etkisi bulunuyor.


Kekik: Sindirim sorunlarını tedavi edici etkiye sahip ve metabolizmayı hızlandırıyor. Bağışıklık sistemini güçlendirmenin yanı sıra yorgunluktan şikâyet edenlere zindelik veriyor.


Biberiye: Sindirimi düzenler. İyi bir canlandırıcıdır, kan dolaşımını hızlandırır, cildi sıkılaştırır. Et yemeklerinde kullanılabilir.


Tere: Yağ yakımını hızlandırır. İnce yaprakları pişince acılaştığı için, çiğ yemek gerekir. Ayrıca, içinde birçok vitamin barındırır.


Sinameki: Kalın bağırsakta suyun emilmesini önleyerek, müshil görevi yapar. Uzun süreli kullanımlarda, bağırsaklarda yan etkilere yol açacağından, idrar söktürücü özelliği bulunan rezene ve nane gibi bitkilerle desteklenmesi gerekiyor.


Balık otu: Bünyenin kimyasını hızlandırarak, zayıflamaya destek olur. İçindeki maddeler tırnakları güçlendirerek saçlara parlaklık verir. Salata ve meyveli içecekler içinde kullanılabilir.

Civanperçemi: Tatlıya karşı iştahı keser, tokluk hissi verir. Tazelik veren lezzeti, ağır yemeklerin tadını hafifletir.

0 yorum:

Yorum Gönder

 
 
 
 
Copyright © Diyetteyim Ben
Fazla kilolarınızdan kurtulmak için lida zayıflama hapı kullanın. kullanmaktır.
Fazla olan kiloları vermek yani zayıflama sağlığınıza yapabileceğinz en büyük yardımlardandır.
fx15 rephair formoline epila tüy dökücü indir diyet zayıflama