Su Diyeti ile Kolay Kilo Verin!

9 Ağustos 2014 Cumartesi
Su, insan hayatının neredeyse %90 kadar civarını kapsayan ve oksijenden sonra gelen yaşam kaynağımızdır. Ancak ne yazık ki su tüketimi günümüzde fazla tüketilmemesi ve bilinçsizce harcamalar yapılmaktadır. Bu durumun üstesinden gelebilmek adına çeşitli alternatif yolları deneyerek bu durumun önüne geçilmeye çalışılmıştır. Uzman doktorlar dahi su tüketiminin bol miktarda sağlanması için sürekli olarak uyarılar yapılmaktadır. Vücudumuzda pek çok olumsuzluğa iyi gelen su, doğru bir şekilde tüketilmelidir.  Cildimizin yenilenmesine ve pürüzsüz bir görünüme sahip olmasında yardımcı olmakla kalmıyor aynı zamanda vücudumuza yerleşen ve inatçı kilolarında vücudumuzdan en doğal şekilde atmamıza yardımcı olmaktadır.

Genellikle spor yaparken tüketilmesi gereken su her 10 ila 15 dakikada bir tüketilmesi önerilmektedir. Spor esnasında kaybedilen suyun tekrardan kazanılmasını sağlamak amacı ile bol miktarda su tüketimi yapılmalıdır. Eğer fazla su içmekten hoşlanmıyorsanız bunun için çeşitli alternatif yollar ile zayıflama süreci içerisine girebilirsiniz. Mesela suyunuzun içine limon veya bal koyabilir. Meyvelerin kendisini sıkarak suyunuz ile karıştırdıktan sonra içebilirsiniz. Bu şekil hem meyve sularından uzak durmuş olur hem de daha az kalori almanıza yardımcı olmaktadır.

Son zamanlarda da adından sıkça bahsettiren su diyeti fazla kilolara sahip olanlara yada formunu hep aynı düzeyde korumak isteyenlere yardımcı olmaktadır.  sadece su ile diyetimizi uygulayacağımızı düşünmeyin.  Sağlıklı öğünlere de yer verebileceğimiz bu diyetimizde düzenli beslenmeyi de sağlamış oluruz.

Pek çok kişinin ortak sorunları arasında yer alan az su tüketimini sık sık tüketebilmek için birkaç pratik önerilerde bulunduk. Eğer tüm gününüz iş yerinde oturarak geçiyorsa masanızın bir köşesine koyabileceğiniz küçük pet şişesi ile her gördüğünüzde su içme istediği uyanacaktır. Bütün gününüzü evde geçiriyorsanız her odaya bir tane görebileceğiniz yerlere pet şişeler koyarak  her seferinde içinizde içme isteği uyanarak su tüketimini bol miktarda tüketme şansına sahip olabilirsiniz.

0 yorum:

Yorum Gönder

 
 
 
 
Copyright © Diyetteyim Ben
Fazla kilolarınızdan kurtulmak için lida zayıflama hapı kullanın. kullanmaktır.
Fazla olan kiloları vermek yani zayıflama sağlığınıza yapabileceğinz en büyük yardımlardandır.
fx15 rephair formoline epila tüy dökücü indir diyet zayıflama