Kiraz Detoksu Nasıl Yapılır?

21 Ağustos 2014 Perşembe
 Kışın fazlasıyla kilo alırız, peki ya yazın bunlardan nasıl kurtulacağız? Tabi ki de çok basit hepimiz yazın meyve yemeyi çok severiz hele bu kiraz olunca asla vazgeçemeyiz. Madem kilo vermek istiyoruz meyveyi de çok seviyoruz, kiraz yiyip de kilo vermeye ne dersiniz. Sizlere kiraz detoksundan bahsetmek istiyorum 3 günlük bir uygula sayesinde kıştan kalan fazla kilolarımızdan kurtulacağız. Tabi ki detoksu yaptıktan sonra kilo verdim diye her bulduğumuzu yemek yok detokstan sonra formda kalmak istiyorsanız, düzenli bir şekilde spor yapıp, hafif bir diyet uygulamanız lazım.

Kiraz detoksuna başlamadan üç gün önce, detoksun etkisini artırmak amacıyla hayvansal gıdalar (kırmızı et, tavuk eti, yumurta, süt ve süt ürünleri gibi), kızartma, asitli içecekler ve beyaz ekmek tüketmemeye özen gözteriniz. Detoks süresi boyunca her gece yatmadan önce yarım kahve fincanı zeytinyağı ve taze sıkılmış limon suyu karışımı içilmesi de detokstan daha yararlı sonuçlar almanızı sağlayacaktır.

Kiraz detoksunu nasıl yapacağız: Kahvaltı: 3 bardak bitki çayı ve kilosu 60-70 arasında olan kirazlardan  500 gram tüketilmeli. 70den fazla olursa 100gram kiraz tüketilmeli. Öğle: Öğlende sabahki gibi 3 bardak bitki çayı ve kilosu 60-70 arasında olan kirazlardan  500 gram tüketilmeli. 70den fazla olursa 100gram kiraz tüketilmeli. Akşam (Gün batımı sonrası): Akşam ise tüm gün boyunca olan aynı işlemi uyguluyoruz. 3 bardak bitki çayı ve kilosu 60-70 arasında olan kirazlardan  500 gram tüketilmeli. 70den fazla olursa 100gram kiraz tüketilmeli.

K
Üç gün boyunca devam eden kiraz detoksunda, her öğünde en az 3 fincan yeşil çay içilmelidir. Eğer yeşil çay yoksa Ada çayı da tüketile bilir PH değeri yüksek olan bitkilerden yapılan çaylar tüketilmeli. Bitki çaylarında tatlandırıcı olarak sadece çiçek balı kullanılmalıdır. Kiraz seçerken çok tatlı olan Napolyon kirazı yerine daha doğal, sarımtırak, beyaz ve küçük kirazlar tercih edilmelidir. Böylelikle detoks daha çok işe yarayacaktır.

0 yorum:

Yorum Gönder

 
 
 
 
Copyright © Diyetteyim Ben
Fazla kilolarınızdan kurtulmak için lida zayıflama hapı kullanın. kullanmaktır.
Fazla olan kiloları vermek yani zayıflama sağlığınıza yapabileceğinz en büyük yardımlardandır.
fx15 rephair formoline epila tüy dökücü indir diyet zayıflama