Gribe Yakalanmadan Bağışıklığınızı Güçlendirin

25 Temmuz 2013 Perşembe

Gribe yakalanmadan, bağışıklık sistemimizi güçlendirelim ki, vücudumuz mikroplarla daha güçlü savaşabilsin.Tüketebilceğimiz bir çok besin bağışıklık sistemimizi güçlendirir bizi hastalıklara karşı korur ve enfeksiyonlara karşı vücudumuzu daha dirençli kılar.işte o mucizevi gıdalar;



 

SOĞAN: Çiğ olarak tüketildiğinde bağışıklık sistemini güçlendiriyor.

 

YER ELMASI: Bu sebzenin pişirilerek veya çiğ olarak tüketilmesi gerekiyor. Bağırsaklardaki faydalı bakterileri besleyerek bağışıklık sistemini güçlendiriyor.

 

KARABİBER: Kırmızı, siyah ve yeşil renkli çeşitler aynı ağaçtan farklı zamanlarda toplanan ürünleri temsil ediyor. İçeriklerindeki aktif maddelerin miktarları farklı olduğu açısından, bunların karıştırılarak tüketilmesi gerekiyor.

 

KEFİR: Kafkas halklarının uzun yaşam sırrı olan bu içeceğin hücre deneylerinde de olumlu sonuçlar verdiği belirtiliyor. Kanada’daki Macdonald McGill Üniversitesi’nde yapılan bir çalışmada, kefirin meme kanseri hücrelerinin üremesini engellediği, Kanada Moncton Üniversitesi’nde yapılan bir hayvan deneyinde ise kanserli dokudaki bağışıklık moleküllerini artırdığının ortaya çıktığı belirtiliyor.

 

ARI POLENİ: Her sabah aç karna 1 tatlı kaşığı arı poleni yutmak bağışıklık sistemini güçlü tutuyor. Arı poleni içerdiği yüksek doz B grubu vitaminlerinin yanında, hormon ve enzim yönünden de önemli.

0 yorum:

Yorum Gönder

 
 
 
 
Copyright © Diyetteyim Ben
Fazla kilolarınızdan kurtulmak için lida zayıflama hapı kullanın. kullanmaktır.
Fazla olan kiloları vermek yani zayıflama sağlığınıza yapabileceğinz en büyük yardımlardandır.
fx15 rephair formoline epila tüy dökücü indir diyet zayıflama